Over ons

Intro Over ons

Over ons
Over ons

Het verhaal over Golden Nature

​Of u nu een boer bent die op zoek is naar een betrouwbare afzetmarkt voor uw producten of een koper die op zoek is naar hoogwaardige gewassen, wij hebben alles wat u nodig heeft. De website biedt een breed scala aan producten, van gewoon tarwestro en gerstestro tot meer gespecialiseerde gewassen zoals koolzaadstro, en vlas.

Eigen transport

Welkom bij Golden Nature! Ons bedrijf is gepassioneerd over de schoonheid van de natuur en we willen die passie met jou delen. We zijn ook trots op ons transportbedrijf, Henri Tijssen Transport, waarmee we producten vanuit het buitenland naar jou kunnen brengen.


Onze reis begon met het idee om de prachtige natuurlijke schatten van over de hele wereld toegankelijk te maken voor mensen zoals jij. We begrepen dat het niet alleen gaat om geweldige producten, maar ook om het delen van het verhaal erachter. Ons transportbedrijf, Henri Tijssen Transport, helpt ons om dit allemaal soepel te laten verlopen.

Bij Golden Nature zorgen we ervoor dat we producten van hoge kwaliteit aanbieden. We streven naar duurzaamheid en werken samen met partners die eerlijke handel en verantwoorde sourcing ondersteunen. We willen dat je niet alleen blij bent met je aankoop, maar ook met de impact die het heeft op de planeet.

Bekijk hier ons transport bedrijf: henritijssen.nl

Over ons

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze hoogwaardige landbouwproducten? Vul dan alstublieft het onderstaande formulier in, en wij zullen u snel voorzien van een aangepaste offerte die perfect aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Golden Nature hechten we veel waarde aan transparantie en klanttevredenheid. Laat ons weten welke producten u zoekt en eventuele specifieke wensen, zodat wij een offerte op maat voor u kunnen samenstellen. Wij waarderen het vertrouwen dat u in Golden Nature stelt en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.