Informatie

Bij Golden Nature begrijpen we de waarde van hoogwaardige stroproducten voor de landbouwsector en dierenliefhebbers.

Binnen 1 week bij u geleverd direct vanuit Frankrijk.

Bij Golden Nature begrijpen we de waarde van hoogwaardige stroproducten voor de landbouwsector en dierenliefhebbers. Als betrouwbare handelaren bieden we een breed scala aan stroproducten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Onze selectie omvat onder andere tarwestro, gerstestro, koolzaadstro, gehakseld tarwestro, gehakseld koolzaadstro, gehakseld vlas, hooi, luzerne, en diverse kleinverpakkingen van stro.

Tarwestro en Gerstestro: Tarwestro en gerstestro zijn populaire keuzes als strooisel voor stallen en als voeding voor dieren. Ze bieden comfortabele ligplaatsen voor uw dieren en zijn milieuvriendelijke opties.


Koolzaadstro:
Koolzaadstro is een uitstekend alternatief voor tarwe- en gerstestro. Het is geschikt voor zowel huisdieren als vee en biedt een comfortabele omgeving voor hen.


Gehakseld Tarwestro en Gehakseld Koolzaadstro:
Onze gehakselde stroproducten zijn handig voor eenvoudig gebruik en zorgen voor een schone omgeving in stallen en hokken.


Gehakseld Vlas:
Gehakseld vlas is een ander product dat wij aanbieden, ideaal voor het creëren van een gezonde leefomgeving voor knaagdieren en vogels.


Hooi en Luzerne:
Hooi en luzerne zijn essentiële voedingsbronnen voor dieren en dienen als smakelijke en voedzame voedingsopties.


Kleinverpakkingen:
Voor gemak en flexibiliteit bieden we kleinverpakkingen van verschillende soorten stro, waaronder tarwestro, gerstestro, erwtenstro en hooi.


Bij Golden Nature streven we ernaar om kwalitatieve stroproducten te leveren die voldoen aan de eisen van onze klanten. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd en wordt met zorg behandeld om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke producten ontvangt. We zijn toegewijd aan het leveren van betrouwbare, betaalbare, en gebruiksvriendelijke oplossingen voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige stroproducten.


Ontdek ons assortiment stroproducten en maak de juiste keuze voor uw dieren en landbouwbehoeften. Bij Golden Nature kunt u rekenen op kwaliteit en service.

Informatie Informatie
Informatie

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze hoogwaardige landbouwproducten? Vul dan alstublieft het onderstaande formulier in, en wij zullen u snel voorzien van een aangepaste offerte die perfect aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Golden Nature hechten we veel waarde aan transparantie en klanttevredenheid. Laat ons weten welke producten u zoekt en eventuele specifieke wensen, zodat wij een offerte op maat voor u kunnen samenstellen. Wij waarderen het vertrouwen dat u in Golden Nature stelt en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.